glosstalk

vrijdag 1 oktober 2010

Alicia keys!


Alicia keys is mijn favo zangeres op het moment. haar liedjes vindt ik altijd zo mooi gezongen en de clips zijn niet te overheersend. dus daarom vondt ik het tijd om mevrouw keys eens in de spotlights te zetten!

Kleding:
Alicia's stijl is een beetje hippie maar toch ook heel modern. ze combineert alles bij elkaar en doet ook nooit vloekende kleuren aan. bij de bovenste foto hoort bij alicia haar song 'karma' , die song is al een tijdje geleden opgenomen en dat kun je dus ook wel zien aan de hippie-stijl die ze daar heeft aangetrokken.


Persoonlijk:
Alicia is een tijdje geleden getrouwd met producer 'swizz beatz' ze hebben sinds 2008 een relatie en alicia is in november uitgerekend van haar eerste kindje haar man heeft al 2 kinderen. op alicia's bruiloft droeg ze een witte trouwjurk van vera wang en haar man droeg een witte smoking van tom ford. het huwlijk vondt plaats op het franse eiland 'corsica'. alicia zegt niet te kunnen wachten om moeder te worden van haar 1ste kindje en naar zeggen van haar man slaat ze een beetje door met alle babyartiekelen en de babykamer.


make-up:
ikzelf vindt dat ze niet doorslaat met make-up. over het algemeen kiest ze vooral 'nude' kleuren en matcht ze ook altijd goed bij haar kleding. de kleuren die ze voornaamelijk gebruikt zijn: goud,beige,licht-roze,oud-roze en zwart.

lots of love
Ava

1 opmerking:

  1. ohjoh wist eik helemaal niet dat ze zwanger was, leuk om te weten :)

    BeantwoordenVerwijderen

i love reacties!
laat je er eentje achter?
xoxo